dinsdag 4 februari 2014

Zelf Maken: Italiaanse Bladerdeeghapjes


Op dit moment wanneer ik dit typ, zijn er net een aantal zelfgebakken appelflappen de oven uit. Je kan zoveel leuks maken met bladerdeeg! Vandaag ga ik je laten zien hoe je bladerdeeghapjes met kaas en Italiaanse kruiden maakt. Zo gepiept en nog heerlijk ook!



Let's Begin!
(Dit recept geldt voor ongeveer 25 stuks.)

Je begint met het voorverwarmen van de oven; 200 graden. Haal de bevroren deeglapjes van èèn pak bladerdeeg van elkaar. Laat ze ontdooien en verwijder de folie. Bestrooi de bovenkant van de deeglapjes met Italiaanse kruiden. Doe dit loyaal, anders vergeet je bijna dat er Italiaanse kruiden inzitten :)
 Dit geldt overigens ook voor de geraspte kaas, die je ook op de lapjes kan strooien nadat je de kruiden erop gestrooid hebt. Als je de kruiden helemaal goed wilt proeven, is het een tip om over de kaas nog wat kruiden te strooien.
Vervolgens leg je de andere deeglapjes erop en rol je ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten.


Als je dat gedaan hebt, kan je ze in repen van 2 cm gaan snijden en leg je er losse knopen in.




















Daarna is het alleen nog een kwestie van in de oven doen en je oordeel vellen over deze snack :)





















6 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie!