maandag 7 oktober 2013

Shopreport: Sabon!


Het begon eens met een winkeltje in Tel Aviv. Inmiddels zijn er meer dan 135 winkels in oa. Israël, België, Frankrijk, de VS, Japan, Roemenië, Italië, Spanje en ons land. En dat is ook niet zo gek met de heerlijkste scrubs ,lotions, crèmes, enz. verpakt in mooie potjes. Waar je ook bent, het is altijd de moeite waard om een winkel van Sabon binnen te lopen.

De scrub is het populairste product. Je zou ze al bijna kopen om de buitenkant :)Geven is het sleutelwoord bij Sabon, want je kan hier ook terecht voor de leukste geschenken. Van moederdag tot Kerst, voor elke gelegenheid wordt een giftset samengesteld.  Je kan zelfs zelf een pakket samenstellen wat past bij de persoon aan wie je het geeft en het wordt met zorg verpakt.  Sabon schrijft daar namelijk het volgende over: De verpakking vomt namelijk een belangrijk deel van de Sabon-belevenis: elk presentje wordt individueel ingepakt en krijgt van ons een persoonlijke behandeling.


En niet only fun for ladies, maar er zijn ook twee mannenlijnen. Met mooie kwasten, zeepjes, en nog veel meer leuks voor de mannen.

En een stukje zeep nodig? Genoeg keuze! En helemaal leuk; je kan het laten wegen op een vintage weegschaal.Ook qua geurstokjes heb je genoeg keuze. Deze geurstokjes brengen een subtiele reuk aan. En alleen voor de sier zijn ze al leuk.De parfums van Sabon zijn samengesteld door hun parfumexperts uit aroma's van hoge kwaliteit uit de hele wereld. Omdat ze steeds naar originele geuren zoeken, variëren de geuren, passend bij je persoonlijkheid en gelegenheid.

Als je verschillende winkels van Sabon hebt bezocht, valt je waarschijnlijk iets leuk op. De winkels hebben allemaal een bepaalde oude en romantische stijl. Sabon doet namelijk terugdenken aan vroeger. De flacons zijn van glas, want dat is ook echt iets typisch van vroeger. Het bewijst dat vroeger niet alles beter was, maar de prachtige flacons misschien wel. Het lijkt ook net of de flacons handgemaakt zijn.
En Sabon geeft om de wereld waar we in leven en zijn bewust van de kracht en schoonheid van de natuur.
Ze schrijven daarover:
' We gebruiken daarom de gezondste en meest excellente ingrediënten en voegen daar enkel de beste geurextracten en meest natuurlijke aromatische oliën aan toe. Van edelweiss uit Zwitserland tot mineralen uit de Dode Zee.''Ik vond het heel leuk om eens te snuffelen in de winkel van Sabon, en hopelijk was dit niet de laatste keer!

Ken jij dit merk al?

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Ik vind alles zo leuk bij Sabon en het ruikt lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten allemaal!. Ik ken het merk alleen van naam, want heb er nog nooit iets van gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon het merk al, maar ik heb er nog nooit iets van gekocht. Het ziet er wel altijd heel leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook al weleens bij Sabon geweest. Ze hebben prachtige producten die ook erg mooi verpakt zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er eigenlijk nog nooit geweest, shame! Het ziet er wel heerlijk uit allemaal! Lijkt wel wat op de Lush ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sabon heeft zulke mooie dingen.. pure luxe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! Sabon heeft echt heerlijke spulletjes, het ruikt zo lekker haha! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De scrubs van Sabon lijken me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. sabon heeft de beste scrubs everrr! raar dat ik hier en daar hoorde dat ze failliet gingen...

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie!