dinsdag 7 mei 2013

Vervelen wordt verleden tijd.

Het is super om iets te doen wat je leuk vindt, alleen vaak is het probleem dat we niet weten wàt we moeten gaan doen. Er is genoeg leuks te doen, dus daarom heb ik een paar dingen bedacht die leuk zijn om te doen als je je verveeld.

Bron foto

Ben je creatief en vind je het leuk om inspiratie op te doen? Dan is het leuk om een paper te maken met trends die je leuk vindt, of een bepaald thema wat je aanspreekt, of gewoon een collage maken!Het is ook leuk om eens een DIY uit te proberen! Houd je meer van bakken? Stel een originele maaltijd samen, bak een taart, organiseer een high-tea, of iets anders origineels,leuk om eens te uit te proberen! Op internet zijn heel veel leuke recepten te vinden!


 Als je niet dol bent op bakken of knutselen, kan je ook nog sportief zijn!Van joggen, skaten of op de hometrainer fris je op! Geen zin om te bewegen? Een maskertje is ook verfrissend voor je huid, je kan er zelf èèn maken (op internet vind je ook genoeg maskertjes) ,maar je kan ook een masker kopen bij de drogist. Als je bomvol fantasie zit, is het ook leuk om een verhaal te schrijven of te dichten. Inspiratie nodig? Sla de krant open ;) Ben je eens benieuwd naar nieuwe looks die je leuk lijken om eens uit te proberen? Dan is het leuk om er een stapeltje tijdschriften bij te pakken om daar leuke kapsels en ideeën uit te halen! Tekenen en schilderen vind ik ook leuk om op z'n tijd eens te doen. Als je eens iets grappigs wilt doen, kun je mee doen met de tag 'Draw my life' waarin je hoogtepunten van je leven tekent tot waar je nu bent. Vind je het heerlijk om in de buitenlucht te zijn? Dan is het leuk om bijv. een eigen tuintje bij te houden!

  Het is ook leuk om eens iets nieuws te leren, zoals breien, haken of naaien. Klinkt suf, maar dat is het zeker niet! Wildbreien is nu bijv. helemaal hip! Wat vind jij van deze tips en heb je zelf nog tips?

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk!
  Even een vraagje zou je je makeupstash willen laten zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van koken en bakken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben een bakker, DIY-er en zo nu en dan ook een tuinierder. Leuke tips! Ik mag ook graag films kijken, lezen of gamen in mn vrije uurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie!