maandag 1 april 2013

DIY: Van behangrol naar fotohouder.

Weer eens een DIY! Dingen zelf maken vind ik heel leuk om te doen en je krijgt ook een leuk resultaat! Dit keer maak ik van behang een fotohouder.

<>


Wat heb je nodig: - Schaar - Leuk behang (als je dat niet hebt, kun je eventueel ook karton van een doos gebruiken) - Naald en draad - Leuke foto ('s) om erop te doen. Je begint met het tekenen van een vorm, je kan bijv. een hart tekenen, of een bloem, letter, cirkel, wat je zelf leuk vind! Ik heb gekozen voor een hart. Vervolgens prik je kleine gaatjes om de 3 cm aan de rand van de vorm met de naald. Als je dat gedaan hebt, ga je naaien, als een golf: stukje draad boven, stukje draad onder,stukje draad boven, enz.

Als je dat gedaan hebt kun je de foto's erin doen! Je bevestigd de hoeken van de foto's in de stukjes draad, dan blijven ze goed zitten.

Dan kun je 'm op je kamer zetten, aan een vriendin geven met jullie vakantiefoto's of je gaat je gaat al aan de slag voor moederdag! Heel veel succes, ik vond het heel leuk om te doen en je bent er zo mee klaar! Wat vind jij van deze DIY?

3 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie!